Contactgegevens +31 6 249 29 921 of treesje@deconcentratiecoach.nl

Concentratietraining voor kinderen en jongeren

De ConcentratieCoach is gespecialiseerd in concentratietraining voor kinderen en jongeren. Al vanaf een jaar of zeven zijn de hersenen genoeg ontwikkeld om de beste resultaten te halen.

Met een concentratieprobleem weet je vaak niet goed wanneer je wel of niet gefocust bent. Je kunt je alleen concentreren op interessante zaken. Daarom werken we graag met de Play Attention-methode als basis: daarmee leer je op een intensieve én speelse manier je aandacht bewust te richten en vast te houden.

Dat werkt – blijvend – bij kinderen en jongeren met concentratieproblemen en bij ADD, ADHD en ASS/PDD-NOS. De training is tevens zeer doeltreffend bij peak performance, bijvoorbeeld topsport. Na het doorlopen van de training (maar ook al tijdens) zal huiswerk sneller klaar zijn, zullen schoolprestaties verbeteren en zal de omgang met anderen soepeler verlopen.

Natuurlijk hoef je geen concentratieprobleem te hebben om de voordelen van De ConcentratieCoach-concentratietraining te merken: beter focussen, sneller beslissen, meer inzicht in het effect van je eigen mindset…

De ConcentratieCoach heeft voor ouders die opvoedadvies of een steuntje in de rug kunnen gebruiken een aparte module.

Meer weten? Neem direct contact op met De ConcentratieCoach. Tel: 06-249 29 921.

Wij staan u graag te woord!

Maak een afspraak voor een gratis proefsessie en ervaar het zelf.