Contactgegevens +31 6 249 29 921 of treesje@deconcentratiecoach.nl

Treesje Ploem - De ConcentratieCoach

De ConcentratieCoach van Learn to Focus

Bij De ConcentratieCoach vind je heel veel om concentratieproblemen aan te pakken. We leveren concentratietrainingen en begeleiding in de praktijk en voor particulieren en professionals, die met de Play Attention-leermethode zelf thuis c.q. in eigen praktijk willen werken, verzorgen wij graag workshops, een training van een dagdeel en nazorg. De ConcentratieCoach, Treesje Ploem, zet met enthousiasme haar kennis en ervaring in om een ieder met concentratieproblemen te helpen.

Concentratiecoach Treesje Ploem werkt als trainer/coach met kinderen, jongeren en volwassenen met een concentratieprobleem, als ADD en ADHD, of mensen die hun concentratie willen verbeteren. De training is tevens succesvol voor kinderen met ASS/PDD-NOS, peakperformers, als topsporters en managers, mensen met een burn-out en mensen met geheugenverlies door hersenletsel of ouderdom. Ze gebruikt hiervoor haar eigen aanpak: de combinatie van de beproefde Play Attention-leermethode en haar stimulerende inzichten vanuit NLP die ieder helpen los te komen van belemmerende mindsets, zodat er inzicht in het eigen talent ontstaat. Vanuit deze motivatie wordt de nieuwe leerstof sneller en effectiever opgepakt: Treesje is gedreven blijvend het beste uit al haar leerlingen boven te halen, waarbij een ontspannen sfeer in haar praktijk waar je jezelf kunt zijn, voorop staat!

 

 

De ConcentratieCoach werkt samen met:

AS&E Psychologen, Afra Huisman – arbeids- en gezondheidspsycholoog (www.asepsychologen.nl)

NLP Happyness, Yke van Wassem – Coach & Counselor | Life Coach en internationaal gecertificeerd NLP mastercoach (www.nlp-happyness.nl)

 

 

30
Na 30 dagen zijn al kleine verschillen merkbaar.

 

5/7% van de kinderen heeft ADHD.

60%
60% van ADHD kinderen krijgt zichtbare concentratie problemen wanneer zij volwassen zijn.

Learn to focus leert jou concentreren.

 

Reacties van onze cliënten.

 • Hoe Treesje gedreven met haar vak bezig is, is bewonderenswaardig. Vakvrouw ten top!
  C. Kleingeld
 • Werken met gedetineerden vraagt om een scherpe blik en een heldere geest. Na 18 jaar dienstverband merkte ik dat ik meer moeite had om mij te concentreren tijdens alledaagse bezigheden en  verloor ik snel mijn focus, zowel op het werk als privé. Dankzij de persoonlijke begeleiding van De ConcentratieCoach en het Play Attention-programma ben ik weer scherp. Het bewustwordingsproces van wat focus nu eigenlijk is, begon na de eerste training al. Deze training is zeker de moeite waard en een aanrader voor iedereen die zijn concentratie wil verbeteren.
  J. StrijdhaftigLeerling Learn to Focus
 • Onze zoon heeft ADD en dankzij de Play Attention-leermethode en de begeleiding van Treesje heeft hij grote sprongen voorwaarts gemaakt. Vier weken na de start van de training merkten we al verschil. Dit uitte zich in minder wiebelen, beter luisteren als je iets vroeg en geen discussie als er huiswerk gemaakt moest worden. Zijn schoolplezier en –prestaties zijn duidelijk verbeterd.    
  Marjon T.Moeder leerling
 • 'Play Attention is een leuke, uitdagende manier om je concentratievermogen te trainen. Samen met coach Treesje ben ik door het programma gevlogen en pluk ik nu de vruchten ervan. Treesje is een goede & punctuele coach die naast Play Attention ook over veel NLP kennis beschikt.'
  J. MullerLeerling Learn to Focus