Contactgegevens +31 6 249 29 921 of treesje@deconcentratiecoach.nl

Concentratietraining voor volwassenen

Het Brein

Je brein is als een spier: het ontwikkelt zich met training. En dat gaat een leven lang door. Door oefenen en nieuwe dingen leren, veranderen onderdelen van je hersenen zelfs permanent. De verbindingen tussen de miljarden neuronen worden sterker en groter: de communicatie tussen deze hersencellen verbetert. Hoe meer uitdaging door training, hoe beter je kunt denken en problemen oplossen.

Met de ConcentratieCoach-methode train je twee tot drie keer per week met je persoonlijk begeleider, en zie je elke sessie de motiverende resultaten. Je krijgt direct inzicht in je mate van concentratie en leert te scoren door dit vast te houden en te sturen.

de ConcentratieCoach-methode

Concentratietraining voor volwassenen bij de ConcentratieCoach is speciaal gericht op:

– concentratie- en leerproblemen die in de jeugd niet, of niet goed, zijn aangepakt. ADD, ADHD, ASS, dyslexie. Vaak de basis voor functioneringsproblemen op het werk en burn-out.

– peak performance in business en topsport. Je leert jezelf snel in uiterst geconcentreerde staat te brengen om belangrijke doelen te bereiken, bij zakelijke beslissingen en deadlines.

– geheugenproblemen door ouderdom of hersenletsel.

Maak een afspraak

Natuurlijk hoef je geen concentratieprobleem te hebben om de voordelen van de training te ervaren. Je leert precies wat de ConcentratieCoach belooft: leren focussen. Zo neem je nieuwe informatie veel gemakkelijker op en beslis je sneller en beter.

Meer weten? Neem direct contact op met
De ConcentratieCoach. Tel: 06-249 29 921. Wij staan u graag te woord!

Maak een afspraak voor een gratis proefsessie en ervaar het zelf.